Take away Bestil bord

Velkommen til
Restaurant Bone's Viborg

Restaurant Bone's
Viborg

Preislers Plads 5
8800 Viborg
CVR: 19639606
Tlf.: 86 60 36 66

Åbningstider

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
16.30 - 21.30
16.30 - 21.30
16.30 - 21.30
16.30 - 21.30
16.30 - 22.00
11.30 - 22.00
11.30 - 21.30

Hvad end du vil fejre, overraske eller måske endda trøste, er der ikke noget der duer, som lækker mad og samvær. En tur på restaurant Bone’s i Viborg er den perfekte måde at forkæle en du holder af på, og er uden tvivl en gestus, der vil blive husket og måske endda gengældt. Besøg vores hyggelige og åbne restaurant i Viborg, og oplev ægte amerikansk stemning med god mad og godt selskab.

 

Early Birdy-rabat til de tidlige

Det behøver ikke at være en dyr fornøjelse at spise ude i hverdagene – heller ikke selvom maden er lækker.

 

Hos Bone’s Viborg kan du i alle hverdage fra mandag til torsdag benytte dig af vores Early Birdy-tilbud. Et tilbud der betyder, at du får hele 15 % rabat på din regning, hvis du spiser mellem klokken 16.30 og klokken 19. Så gør hverdagen lidt sjovere og meget nemmere, og slå et smut forbi vores restaurant.

 

Spisested og take away i Viborg

Du kommer aldrig til at gå galt i byen med en tur på vores spisested i Viborg, hvor både humøret, stemningen, servicen og ikke mindst maden er helt i top.

Når du befinder dig i vores restaurant, vil du opleve en bølge af den unikke amerikanske kultur, som stråler fra vores vægge i form af helt unikke fund. Det er dog ikke kun væggene, der er præget af Amerika, men selvfølgelig også vores velkendte menukort, der indeholder alt hvad hjertet begærer af saftigt og lækkert BBQ-mad.

 

Restauranten i Viborg er en familievenlig restaurant, og vi har derfor sørget for, at der er mad for enhver smag. Hvad end du foretrækker de klassiske spareribs med vores helt originale BBQ-marinade, eller måske er mere til kylling eller salatbar, går du aldrig sulten hjem, efter et besøg hos os. Vi har selvfølgelig også sørget for de helt små, og har derfor et hav af junior-menuer at vælge imellem.

 

Alle disse lækre retter tilbyder vi også som take away i Viborg. Så kan du få lov til at opleve og forkæle din familie med vores mad, selvom tiden måske ikke er til en restauranttur - eller hvis stemningen måske bare hælder mere i retning mod sofaen.

 

Nem og hurtig bestilling

Sidder du nu foran computeren eller har du en smartphone og tænker, at aftensmaden egentligt godt måtte være saftig, sprød og helt amerikansk? I så fald har vi gjort det nemt for dig både at bestille og reservere.

 

Du kan nemlig reservere bord direkte fra vores hjemmeside, lige meget om bordet allerede skal bruges i aften, eller om det skal reserveres til næste gang, der skal holdes familiefødselsdag. Med få klik er du sikker på, at der er plads til dig og din familie eller venner, eller hvem du ellers kunne finde på at forkæle med en tur forbi os.

 

Take away kan du også klare online. Vælg din favoritmenu, tilbehør og drikkervarer, og hent maden på vej hjem fra studie eller arbejde i vores restaurant på Preislers Plads 5.

 

Hvis du har planer om at booke borde til en større forsamling, eller bare har spørgsmål eller særlige ønsker, er du mere end velkommen til at kontakte os på tlf. 86 60 36 66, hvor vi vil være behjælpelige med alt, hvad du kunne have brug for.