Take away Bestil bord

Velkommen til
Restaurant Bone's Køge

Restaurant Bone's
Køge

Antoniestræde 8
4600 Køge
CVR: 37249564
Tlf.: 88 17 88 20

Åbningstider

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
11.30 - 21.00
11.30 - 21.00
11.30 - 21.00
11.30 - 21.00
11.30 - 21.30
11.30 - 21.30
11.30 - 21.00

Har dagen været lang, og får du hovedpine bare af at tænke på de næste timer fyldt med madlavning, opvask og børneskrig om at ”det kan vi altså ikke lide”?

 

En aften hos restaurant Bone’s i Køge sørger for at gøre aftensmaden både nem og lækker, og medfølger med garanti ingen sure miner.

 

Spis tidligt og spar

Spisestedet i Køge er en familierestaurant, og derfor har vi selvfølgeligt gjort det mere fordelagtigt for alle jer med små børn at spise ude.

 

Vi har nemlig udviklet Early Birdy-konceptet, der betyder, at du og din familie får 15 % rabat på hele jeres regning, når I spiser hos os mellem klokken 16.30 og 19. Bordet skal være ledigt igen klokken 19, og I behøver derfor ikke bekymre jer om, at børnene kommer for sent i seng.

 

Early Birdy-tilbuddet gælder selvfølgelig også alle jer uden små børn, der gerne bare vil nyde en aften, hvor maden er lækker, men timerne ikke bliver alt for sene.

 

Tilbuddet gælder mandag til torsdag, og i kan derfor roligt tage en hverdagsaften ud af kalenderen, for at besøge vores hyggelige restaurant i Køge.

 

Spisested og take away i Køge

Hvad end du er til hygge inden for hjemmets trygge rammer, eller du mere er til samvær med familie og venner i bedste restaurant-stil, kan Bone’s i Køge sørge for det hele.

 

Vores restaurant i Køge sørger for at lægge hyggelige rammer om din middag, næste gang du tager familien eller vennerne med ud at spise. Her vil du rigtig kunne opleve en autentisk amerikansk stemning blandt vægge pyntet med unikke amerikanske fund, og selvfølgeligt vores saftige BBQ-menu i bedste amerikanske stil.

 

Vi tilbyder selvfølgelig også take away i Køge til de dage, hvor hyggen skal foregår i hjemmet, men hvor du stadig vil nyde godt af vores lækre spareribs og saftige bøffer.

 

Nemt og hurtigt

For at gøre det endnu nemmere for dig at sørge for aftensmaden, har vi selvfølgelig også et hurtigt og overskueligt system til booking af bord eller bestilling af take-away.

 

For at bestille bord, skal går du blot ind på vores hjemmeside via linket, hvor du med få klik kan bestille bord til dig og din familie eller venner.

 

Ligeledes kan du bestille take away på hjemmesiden, hvor du kan vælge mellem de samme lækre, amerikanske retter, som vi serverer i restauranten.

 

Du er også mere end velkommen til bare at møde op på Antoniestræde 8 i Køge for en afslappet aften med skøn mad og god stemning. Vi glæder os til at se dig.