Take away Bestil bord

Velkommen til
Restaurant Bone's Valby

Restaurant Bone's
Valby

Valby Tingsted 4c
2500 Valby
CVR: 19639606
Tlf:: 88 30 66 66

Der er adgang for kørestole via hovedindgangen.

Åbningstider

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
16.30 - 21.00
16.30 - 21.00
16.30 - 21.00
16.30 - 21.00
16.30 - 21.30
11.30 - 21.30
11.30 - 21.00

Restaurant i Valby

Kom forbi Bone’s restaurant i Valby og få et ærkeamerikansk måltid, du sent vil glemme! Vi har sørget for at samle de bedste BBQ-retter fra landet ’over there’, som du kan nyde i vores hyggelige restaurant, indrettet efter bedste saloon-stil. Vi danner rammerne om den helt store familiefødselsdag eller hyggemiddag med vennerne – og vi har noget for enhver smag.

Vores restaurant i Valby er centralt placeret tæt på stationen og derfor nem at komme til. Du får altid en enestående service hos Bone’s, og vi har et enormt udvalg af autentiske retter fra det amerikanske Midtvesten – og vores spisested i Valby er det oplagte valg, hvis du leder efter forkælelse på en hverdagsaften eller maven bare skriger efter en smagfuld omgang BBQ.

Det var Sam Bones, der i tidernes morgen sammensatte ingredienserne til det, der i dag er kendt som Bone’s BBQ-marinade. Vores autentiske retter er baseret på marinaden, der er en genskabelse af de bedste smage, som Guds eget land har at byde på. På vores restaurant i Valby kan du eksempelvis smage vores møre BBQ-spareribs, saftige steaks og lækre Big Boy Burgere.

Som tilbehør får du selvfølgelig vores sprøde pomfritter, som du må spise så mange af, du har lyst til. Her har vi et stort udvalg af dip såsom ketchup, aioli, BBQ-sauce og flere. Vores restaurant i Valby har også en frisk salatbar, hvor du finder mere end 20 forskellige slags tilbehør – både pasta, grøntsager, nudler, kylling og frugt med tilhørende dressing - som du kan blande til forret.

Bone’s restaurant på Valby Langgade er en familievenlig restaurant, hvor der er masser af plads til både børn og voksne. Vi har sørget for et legeland til familiens mindste, så de kan få brændt noget krudt af, før aftensmaden skal indtages. Vi har også aktivitetsposer og balloner til børnene, så de voksne kan slappe af, mens Bone’s sørger for at maden bliver tilberedt.

Spisesteder i Valby

Er du på udkig efter gode spisesteder i Valby? Så er du kommet til det rette sted. Om så du er til vores velkendte BBQ-spareribs og salatbar, eller måske til vores steaks og sprøde fries, finder du med garanti noget for hele familien, når du besøger Bone’s restaurant i Valby Langgade. Vi har selvfølgelig også noget for børn, da vi har sammensat en masse juniormenuer for de mindste.

Det behøver ikke være dyrt eller sent, hvis du skal fejre noget med en tur på restaurant. Vores spisested i Valby har åbent fra 11:30 alle ugens dage, hvor vi har et stort frokostmenukort med gode priser frem til 16:00. Her kan du som altid nyde vores legendarisk BBQ-ribs, Big Boy Burger og lækre salatbar til en slik. Kom blot forbi vores restaurant, og sæt dig til bords.

Udover at lave klassiske amerikanske retter hos vores spisested i Valby, sørger vi også for, at du får en enestående oplevelse af ’The Good Old America’, når du besøger vores restaurant i Valby Langgade. Vi har nemlig indsamlet hundredvis af klenodier fra landet på den anden side af Atlanten – både gamle vejskilte, signerede sportsjerseys og klassiske vinylplader.

Bone’s har et af de nok bedste tilbud af alle spisesteder i Valby. Mandag til torsdag tilbyder vi nemlig Early Birdy-rabat, hvor du og din familie kan spise på vores restaurant i tidsrummet 16:30 til 19:00 og derved spare penge. Alt I skal gøre er at have forladt bordet klokken 19:00, så sparer i 15 procent på regningen. Det er et fantastisk tilbud for både familier og studerende.

Vores spisested i Valby er ikke kun for familier. Det er også et fantastisk tilflugtssted for dem, der har haft en vild tur i det københavnske natteliv. For der er intet bedre en lækker BBQ-mad, når maven bare skriger efter et nemt og overskueligt måltid. Alt du skal gøre er at besøge vores restaurant, så sørger vi for et lækkert måltid, så du kan restituere efter gårsdagens strabadser.

Take Away i Valby

Vi sørger for et nemt måltid mad – ikke kun når du spiser i vores restaurant. Hos Bone’s har du også mulighed for at bestille take away i Valby. En nem løsning i både hverdagen og weekenden. Du skal blot klikke dig ind på vores hjemmeside, hvor du kan bestille din mad. Kort tid efter er den klar til afhentning hos Bone’s take away i Valby. Nemmere bliver det bare ikke.

Vi har sørget for at sammensætte et stort udvalg af Bone’s Boxe, hvori du finder vores klassiske retter med den velkendte BBQ-marinade, som er elsket af børn og voksne landet over. Heri får du blandt andet vores spareribs, American Roast, kyllingebryst og meget mere. Tilbehør tæller vores sprøde pomfritter også salatboks, som du selv kan blande i restauranten, eller vi blander for dig. Alt det får du hos Bone’s – den nok bedste take away i Valby.

Vi har også gode nyheder til dig, der har glemt madpakken, eller dig, som bare trænger til lidt ekstra lækkert midt på dagen. Vi har nemlig sørget for super lækre frokosttilbud, når du bestiller din take away i Valby inden kl. 16:00. Måltidet skal du blot hente hos vores restaurant – adressen er Valby Tingsted 4c, og vi er placeret tæt på offentlig transport.

Hos Bone’s Valby synes vi ikke, at det skal være svært at sørge for aftensmaden. Vi har derfor sørget for, at du kan klare alle bestillinger nemt og hurtigt online, med få klik på vores hjemmeside. Hvis du vil bestille et bord, kan du bare gå ind på vores hjemmeside, hvor du kan vælge lige præcis, hvornår og til hvor mange du skal bruge et bord.

Hvis du hellere vil nyde take away i Valby, kan det også ske fra vores hjemmeside, hvor du kan vælge lige præcis den menu og tilbehør, du har lyst til. Vi glæder os til at se dig i restaurant Bone’s i Valby, og du er selvfølgelig altid velkommen til at ringe til os på tlf. 88 30 66 66, hvis du har nogen spørgsmål. Vi står klar til at hjælpe, uanset hvor stort dit selskab er.