Take away Bestil bord

Velkommen til
Restaurant Bone's Valby

Restaurant Bone's
Valby

Valby Tingsted 4c
2500 Valby
CVR: 19639606
Tlf:: 88 30 66 66

Åbningstider

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
kl. 11.30 - 21.30
kl. 11.30 - 21.30
kl. 11.30 - 21.30
kl. 11.30 - 21.30
kl. 11.30 - 22.00
kl. 11.30 - 22.00
kl. 11.30 - 21.30

Har det været en lang dag på studiet eller på arbejdet? Nærmer klokken sig aftensmadstid, og er både køleskabet og idékammeret tomt?

 

Hvorfor så ikke tage et smut forbi Restaurant Bone’s i Valby, og nyd vores lækre amerikanske retter enten i restauranten eller som take away.

 

Gør hverdagen nemmere

Det er oftest i hverdagen, at behovet for den nemme aftensmadsløsning opstår, men det er også netop i hverdagene, at aftenerne helst ikke skal blive for sene.

 

Vores spisested i Valby har et godt tilbud til alle jer, der spiser tidligt i hverdagene. Med vores Early Birdy-koncept får du nemlig få 15 % rabat på din regning, når du spiser hos os mellem klokken 16.30 og klokken 19 mandag til torsdag. Bordet skal blot være frit igen klokken 19, hvilket giver jer rig mulighed for at komme hjem og få en god nats søvn, inden morgendagens arbejde kalder. Der er altså ikke længere noget i vejen for en nem aftensmad eller for at tage fødselsdagsbarnet med ud at spise, selvom det er onsdag.

 

Spisested og take away i Valby

Nem mad behøver ikke at betyde kedelig mad, så i vores restaurant i Valby sørger vi for at forkæle dine smagsløg med skøn mad i ægte amerikansk stil. Prøv vores spareribs eller bøffer og vores velkendte salatbar; så er du garanteret en aften, hvor du bliver både mæt og tilfreds.

 

Du kan nyde maden i selve restauranten, hvor omgivelserne er i samme autentiske amerikanske stil som maden, og hvor du vil blive serviceret af vores altid glade og veloplagte personale.

 

Hvis det er én af de dage, hvor tiden ikke er til en restauranttur, kan du i stedet tage den amerikanske stemning med hjem i stuen med vores take away-mulighed.

 

Vi har også gode nyheder til dig, der har glemt madpakken, eller dig, som bare trænger til lidt ekstra lækkert midt på dagen. Vi har nemlig sørget for super lækre frokosttilbud, når du bestiller din take away inden kl. 16.

 

Hvis du i stedet har mere lyst til at komme ind og opleve vores hyggelige restaurant midt på dagen, så er dette intet problem. Vi åbner nemlig allerede dørene for vores frokostgæster fra kl. 11.30 alle ugens dage.

 

Klar det hele online

Hos Bone’s Valby synes vi ikke, at det skal være svært at sørge for aftensmaden. Derfor har vi selvfølgelig sørget for, at du kan klare alle bestillinger nemt og hurtigt online, med få klik på vores hjemmeside.

 

Hvis du vil bestille et bord, kan du bare gå ind på vores hjemmeside, hvor du kan vælge lige præcis, hvornår og til hvor mange du skal bruge et bord.

 

Hvis du hellere vil nyde take away i Valby, kan det også ske fra vores hjemmeside, hvor du kan vælge lige præcis den menu, du har lyst til.

 

Vi glæder os til at se dig i restaurant Bone’s i Valby, og du er selvfølgelig altid velkommen til at ringe til os på tlf. 88 30 66 66, hvis du har nogen spørgsmål.