Take away Bestil bord

Velkommen til
Restaurant Bone's Amager

Restaurant Bone's
Amager

Amagerbrogade 132
2300 København S
CVR: 19639606
Tlf. 88 72 88 80

Der er adgang for kørestole via hovedindgangen.

Åbningstider

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
kl. 16.30 - 21.00
kl. 16.30 - 21.00
kl. 16.30 - 21.00
kl. 16.30 - 21.00
kl. 11.30 - 21.30
kl. 11.30 - 21.30
kl. 11.30 - 21.00

Restaurant på Amager

Hos Bone’s restaurant på Amager har du mulighed for at opleve smagen af ’The Good Old America’. Vi har sammensat et menukort med alle de velkendte retter fra USA, og alle opskrifterne er selvfølgelig importeret direkte fra Guds eget land. Det var nemlig Sam Bone’s der udviklede vores lækre BBQ-marinade for mange år siden, og som i dag kan opleves i vores restaurant på Amager.

Uanset anledningen har Restaurant Bone’s på Amager en løsning, du ikke kan stå for. Vi sørger for lækker amerikansk BBQ-mad og mætte og glade maver til dig og hele dit selskab. Om så der er tale om en middag for hele familien, for vennerne eller bare for dig og din bedre halvdel, så sikrer vi en god stemning, når I besøger vores spisested på Amager.

Vores store menukort er spækket med amerikanske klassikere. Der er altså noget til alle og enhver, når I sætter jer til bords I vores restaurant på Amager. Alt efter humør kan du bestille vores lækre, møre spareribs, saftige steaks, Big Boy Burger og selvfølgelig vores velkendte salatbar, hvor du kan tage så meget fra buffeten, som du har lyst til.

Mens du nyder maden, kan du suge den autentiske atmosfære til dig. Vi har indhentet hundredvis af klenodier fra den anden side af Atlanten. Sportsjerseys, gamle vinylplader og modelflyvere – alt sammen hængt op og til frit skue i vores restaurant. Når du træder indenfor, er det præcis som at besøge en BBQ-joint i Midtvesten, og vi garanterer en stemningsfyldt middag, når du spiser hos Bone’s restaurant på Amager.

Hvis du i stedet ønsker at nyde vores lækre menukort i hjemlige lag, har du også mulighed for at tage maden med hjem fra vores restaurant, og nyde den absolut bedste amerikanske take away Amager har at byde på. Vi har sammensat et utal af bokse med vores BBQ-ribs, kylling, pommes frittes og bland-selv-salatbar. Hvis du har lyst, kan vi også blande salatbaren for dig.

Take Away på Amager

Hiv familien med til en aften med lækker mad i ægte amerikansk stil, eller tag Amerika med hjem i sofaen til en god film. Uanset hvad, har vi gjort det nemt og hurtigt for dig at sørge for bordbestilling eller take away på Amager. Vi sørger for, at du kan slappe af, mens vi tilbereder maden for dig.

Alt du skal gøre er at besøge vores hjemmeside og bestille din mad - så er den klar, når du kommer frem til restauranten. Vi har sørget for at sammensætte et hav af Bone’s bokse, som indeholder alle vores favoritter – blandt andet vores velkendte BBQ-spareribs, kylling og pommes frittes. Og så kan du desuden blande din egen salatboks fra vores buffet.

Menuerne er sammensatte, så den passer til, hvor mange personer i er. Du kan derfor bestille take away på Amager til hele dit middagsselskab – om så I er to personer eller otte. Det er en nem løsning, så du ikke behøver at stå i køkkenet selv og forberede mad til alle dine gæster.

Har aftenen været vild og natten lang, tilbyder vi også take away til dagen derpå på Amager, hvor maden skal være nem og udendørsaktiviteterne minimale. Intet kurerer tømmermænd som en menu med spareribs, pommes frites og en kold cola, som du kan bestille direkte fra sofaen.

Spisesteder på Amager

Om så I netop er ankommet til Amager efter at have besøgt det centrale København, eller I er landet i Kastrup efter en lang rejse, så er Bone’s et af de hyggeligste spisesteder på Amager, hvor I kan slappe af efter en begivenhedsrig eller hård rejsedag. Vi har gjort det nemt og lækkert, så du kan få en fantastisk afslutning på dagen sammen med hele familien eller et par gode venner.

Til forskel fra så mange andre spisesteder på Amager, kommer du hos Bone’s med ud på en kulturel og kulinarisk rejse ud over det sædvanlige. Vi tager dig med en tur ned af ’Memory Lane’ og Route 66, hvor du kan opleve ægte amerikansk charme og atmosfære. Og så sørger vi for masser af lækre retter at vælge imellem, og du sparer flybilletten til USA.

Vi sørger for maden, mens du suger til dig af nostalgi og god musik importeret fra USA. Mens du gør det, kan du fuldende oplevelsen ved at tage et kig i vores menukort og vælge imellem vores lækre retter. Du kan blandt andet smage vores møre spareribs eller saftige Big Boy Burger. Og du kan dykke ned i vores sprøde salatbar, hvor du kan spise, så meget du lyster.

Vi sørger for den nemme aftensmad til de travle dage, der bliver til lange aftener, og hvor energiniveauet er helt nede at skrabe. Og så sørger vi for mad til hele familien, hvad end man er til saftige spareribs eller lækre salater. Vores spisested på Amager byder på hygge og atmosfære til de voksne, og masser af mulighed for at børnene kan læge i legerummet eller tegne før maden kommer på bordet.

Hvis du slet ikke kan vente helt til aftensmaden, med at sætte tænderne i en række saftige spareribs, så fortvivl ikke; Bone’s på Amager byder dig nemlig allerede velkommen i restauranten fra kl. 11.30 i weekenden. Vi er derfor et af de spisesteder på Amager, hvor du allerede tidligt på dagen kan nyde et dejligt måltid til billige penge med vores frokosttilbud.

Uanset om det er de lange sommeraftener med venner og familie, som kalder på en omgang amerikansk BBQ, eller vintermånederne der kalder på et lækkert måltid fra grillen, så kan du altid komme en tur forbi vores spisested på Amager og nyde en gode stemning og alt hvad du begærer af ægte amerikansk madkultur.

Klik dig ind på vores hjemmeside, og bestil vores lækre menuer som take away - hurtigt og nemt, og med ganske få klik. Vi har også gjort det nemt for dig at bestille bord direkte fra vores hjemmeside. Vælg hvor mange du vil bestille bord til, hvilken dato og hvilket klokkeslæt. Du er også mere end velkommen til at ringe til os på tlf. 88 72 88 80, hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker.