Take away Bestil bord

Velkommen til
Restaurant Bone's Randers

Restaurant Bone's
Randers

Søndergade 1-3
8900 Randers
CVR: 19639606
Tlf.: 88 33 19 29

Adgang for kørestole via rampe ved hovedindgang.

Åbningstider

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
16.30 - 21.00
16.30 - 21.00
16.30 - 21.00
16.30 - 21.00
16.30 - 21.30
11.30 - 21.30
11.30 - 21.00

Restaurant i Randers

Vi har alle de dage, hvor maven bare skriger efter et lækkert måltid på den lokale restaurant. Og hvis du har en af disse dage, så er du kommet til det rette sted. Hos Bone’s restaurant i Randers får du en oplevelse ud over det sædvanlige – både på smag, atmosfære og service. Og vi byder dig til hver en tid indenfor i vores autentiske, amerikanske rammer på Søndergade 1.

Vores menukort er spækket med velkendte BBQ-klassikere såsom Bone’s møre spareribs, saftige steaks og lækre Big Boy Burger. Og dertil medfølger selvfølgelig vores sprøde pomfritter, som du kan spise så mange af, som du har lyst. Et bedre måltid får du ikke på andre restauranter i Randers – for vi sørger både for god mad og stemning.

Vi tilbyder også en lækker salatbar, som du kan dykke ned i og spise så meget af fra, som din mave kan rumme. Vores restaurant i Randers har altid buffeten fyldt op med friske råvarer, og du finder intet mindre end 20 forskellige tilbehør at vælge imellem. Salatbaren fungerer som en super forret, og du bestemmer helt selv, hvordan den skal blandes.

Når du træder indenfor i vores restaurant i Randers, bliver du med det samme ramt af en autentisk, hjemlig atmosfære fra det amerikanske Midtvesten. Vi har nemlig importeret en masse ting og sager hele vejen fra USA til Danmark, som i dag præger væggene på vores restaurant i Randers. Her finder du alt fra modelfly og vejskilte til gamle vinylplader og sportsjerseys.

Der findes mange store begivenheder, som bør fejres selvom det er hverdag; hvad end det er fødselsdag, en nyligt påsat studenterhue eller noget helt tredje. Men hvad så med de helt almindelige mandage, hvor behovet for selvforkælelse er stort? Alt det kan du fejre på vores restaurant i Randers – og så endda til en god pris.

Med Early Birdy behøver du ikke længere nogen undskyldning for at spise ude i hverdagene. Vores Early Birdy-koncept betyder, at du får 15 % rabat på hele din regning, hvis du spiser hos os mandag til torsdag – fra klokken 16:30 til 19:00. Bordet skal blot være ledigt igen klokken 19:00.

Spisesteder i Randers

Hvis du virkelig vil forkæle dig selv, familien og vennerne med en omgang ægte amerikansk mad, så er der ingen grund til at gøre det halvt. Vi er et af de få spisesteder i Randers, som byder på et ærkeamerikansk BBQ-måltid, som får mundvandet til at løbe. Vi sørger for lækker BBQ importeret direkte fra Kansas, mens du kan betragte den flotte vægpynt i vores restaurant.

Det var selveste Sam Bones, der i tidernes morgen importerede vores berømte opskrift på ægte BBQ hele vejen fra USA. Og siden da er vores fantastiske smag og høje kvalitet blevet et varemærke blandt både børn og voksne landet over. Noget, som vi hos Bone’s, er ganske stolte af. Og den smag og høje kvalitet kan som altid opleves i vores spisested i Randers.

Vores menu egner sig til alle gæster, store som små, så du kan roligt sende invitationerne ud til den helt store familiesammenkomst, uden at skulle bekymre dig om dine kræsne nevøer eller helsetante. Ud over vores BBQ-menu har vi nemlig også junior-menuer til de helt små samt en kæmpe salatbar, der nok skal imponere. Vores spisested i Randers sørger for alle og enhver.

Du finder ikke mere familievenlige spisesteder i Randers end Bone’s. Vi har gjort det nemt for forældre at slappe af, mens de venter på, at maden bliver tilberedt. Vi har nemlig sørget for underholdning for de mindste, da vi altid har aktivitetsposer og balloner, som de kan hygge sig mig. Derudover har vi et stort legeland, hvor de kan brænde energi af før måltidet.

For at gøre din aften endnu nemmere, har vi gjort det muligt for dig at klare planlægning, reservation og bestilling direkte fra din computer; uanset om du sidder hjemme, på kontoret eller et hvilket som helst andet sted.

Med få klik kan du nemlig bestille bord via vores hjemmeside. Når det er gjort, er du sikret et bord på den udvalgte dato og kan bare slappe af og vente på, at det bliver tiden for dit næste besøg.

Hvis du ønsker at holde et større selskab, kan du ringe til os på tlf. 88 33 19 29. 

Take Away i Randers

Har din ægtefælle tildelt dig opgaven at finde en nem og hurtig løsning på, hvad der skal spises til aftensmad? Eller er situationen, at du foretrækker at holde familiefødselsdagen hjemme i vante rammer, i stedet for på en restaurant? Så fortvivl ikke – vi tilbyder nemlig også hele vores menu som take away i Randers. 

Vores take away i Randers skal bare bestilles og efterfølgende afhentes i vores restaurant på Søndergade 1, og så er maden klar til servering. På den måde slipper du for flere timers madforberedelse. Vi har noget for alle og enhver – om så i er fire venner, som skal nyde en amerikansk middag til Super Bowl eller en familie på otte, som skal fejre, at det er fredag.

Hos Bone’s har vi sammensat et stort udvalg af menuer, som du kan få som take away i Randers. Vi kalder dem for Bone’s Box, og de indeholder alt det, du skal bruge, til at holde en fantastisk middag for hele familien – uanset hvilken dag på ugen det er, og det skal gå stærkt.

Vores bokse indeholder alle vores velkendte klassikere – blandt andet vores møre BBQ-ribs, saftige American Roast og lækre kyllingebryst. Dertil indeholder boksen naturligvis sprøde pomfritter i store mængder. Og til forret finder du salatbar, som vi kan blande for dig, eller du kan blande selv, når du afhenter take away i Randers til hele familien.

Hvis du ønsker at bestille take away i Randers kan du også klare det online. Du vælger lige præcis din favorit fra menuen, som så bare skal afhentes i vores restaurant. Vi sørger for lækker med til hele familien, så du slipper for besværet – og vi glæder os til at byde dig velkommen i vores restaurant.