Take away Bestil bord

Velkommen til
Restaurant Bone's Odense

Restaurant Bone's
Odense

Vindegade 53
5000 Odense
CVR: 19639606
Tlf.: 66 11 18 16

Åbningstider

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
16.30 - 21.30
16.30 - 21.30
16.30 - 21.30
16.30 - 21.30
16.30 - 22.00
11.30 - 22.00
11.30 - 21.30

Er I udefrakommende, der har været på eventyr i Odense og nu står med en svær aftensmadsbeslutning og sultne børn? Eller er I lokale odenseanere, der bare trænger til en god omgang amerikansk mad og en aften med forkælelse?

 

Restaurant Bone’s Odense er det rette valg for alle.

 

Vores lækre BBQ-menu lever op til samme standard og kvalitet som i alle vores Bone’s restauranter i hele landet. Menuerne kan tilmed fås som take away, hvis den skal nydes under åben himmel eller hjemme under dynen til en god film.

 

Spis billigt med Early Birdy

Nogle dage skriger bare på nem og hurtig mad, også selvom det er hverdag. Vores spisested i Odense er løsningen på den problematik, og maden er tilmed også lækker og billig.

 

Vi har udviklet Early Birdy-konceptet, der betyder, at du får rabat, hvis du spiser tidligt hos os i hverdagen. Du sparer hele 15 % på din regning mandag til torsdag, hvis du spiser mellem klokken 16.30 og klokken 19. Bordet skal bare være ledigt igen klokken 19; så får du også rig mulighed for at nyde resten af aftenen hjemme i familiens fold, inden sengetid og en ny travl arbejdsdag kalder.

 

Så tag familien med, og gør en ganske almindelig hverdagsaften helt speciel med ultimativ forkælelse af jer alle – endda uden at det behøver at koste dig dyrt.

 

Spisested og take away i Odense

Oplev, eller genoplev, den ægte amerikanske stemning der opstår, når du træder ind ad dørene til vores saloon-inspirerede familierestaurant i Odense.

 

Restauranten byder på den samme lækre mad, som du er vant til hos vores øvrige restauranter. Den er derfor det perfekte valg, hvis du er udenbys fra, og ikke kender til byens spisesteder, men kender Bone’s gode kvalitet.

 

Vores marinerede spareribs og velkendte salatbar vil forkæle din gane som den plejer, og sørge for en god afslutning på en hyggelig dag.

 

De lange sommeraftner med venner og familie fortjener en omgang ægte amerikansk BBQ, og da vi også tilbyder take away i Odense, kan du nyde den lige præcis hvor du vil. Pak tæppet, hent maden på vejen, og nyd den med vennerne i Eventyrhaven, eller tag den med hjem, og hyg med familien eller måske en udvalgt date på terrassen.

 

Online bestilling af bord og take away

Ikke nok med at vi gør din aften både nemmere og hyggeligere, så har vi altså også sørget for, at planlægningen af aftenen også er nemt og hurtigt klaret.

 

Du kan nemlig allerede nu bestille bord online til den aften, du ønsker at besøge os. Du skal blot klikke dig ind på vores bordbestillingsside og vælge tidspunktet og størrelsen på besøgsflokken, så er du sikret et bord der er klar til dig. Du kan bestille bord nu; hvad end det er til i aften eller først til i næste måned.  

 

Hvis aftensmaden i aften skal gå stærkt, eller hvis blot dine tænder allerede løber i vand, kan du også bestille en af vores lækre menuer som take away direkte fra vores hjemmeside.

 

Din take away er herefter klar til afhentning, lige når du ønsker det, i vores restaurant på Vindegade 53.

 

Har du nogen spørgsmål eller særlige ønsker, må du hellere end gerne henvende dig telefonisk på 66 11 18 16, hvor vi vil gøre alt for at hjælpe dig.