Take away Bestil bord

Velkommen til
Restaurant Bone's Hjørring

Restaurant Bone's
Hjørring

Østergade 19
9800 Hjørring
CVR: 35645748
Tlf.: 88 80 80 89

Åbningstider

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
kl. 11.00 - 21.30
kl. 11.00 - 21.30
kl. 11.00 - 21.30
kl. 11.00 - 21.30
kl. 11.00 - 22.00
kl. 11.00 - 22.00
kl. 11.30 - 21.30

Skal der holdes den helt store familiefødselsdag, eller er energien bare helt nede efter en lang dag? I begge tilfælde kan du trygt slå et smut forbi Restaurant Bone’s i Hjørring, hvor vi sørger for både maden, stemningen og opvasken.

 

Spis tidligt og billigt

På vores spisested i Hjørring har vi gjort det nemt og billigt for alle jer, der har planer om at spise tidligt ude, hvad end det er hverdag eller ferie.

 

Vi har udviklet konceptet Early Birdy, der betyder, at du kan få 15 % rabat på hele din regning, hvis du spiser på vores restaurant i Hjørring mellem klokken 16.30 og klokken 19 mandag til torsdag.

 

Ud over vores Early Birdy-tilbud har vi også sørget for en masse billige frokoster til dig, der bestiller take away inden klokken 16.

 

Spis hos os, eller benyt dig af vores take away, og du er garanteret en aften med lækker mad i bedste amerikanske stil.

 

Spisested og take away i Hjørring

Hos Bone’s i Hjørring sørger vi for skøn mad til hele familien. Dette er både hvad end I ønsker at nyde den i bedste amerikanske stil i vores restaurant, eller ønsker at tage maden med jer hjem.

 

Med retter som vores velkendte spareribs, saftige bøffer, pomfritter og vores store salatbar, er der bestemt noget for alle familiemedlemmer, både store som små - så du kan trygt tage hele familien med ud at spise uden risiko for sure miner.

 

Hvis lysten til saftige spareribs og sprøde pomfritter allerede melder sig til frokost, så er dette heller intet problem – Bone’s Hjørring holder nemlig åbent allerede fra kl. 11 alle dage, undtagen søndage, hvor frokosten først kan nydes fra kl. 11.30.

 

Vi tilbyder selvfølgelig også take away i Hjørring, så du kan nyde alle vores lækre retter hjemme; enten som en nem og lækker løsning til familiefødselsdagen, eller blot som en måde at gøre aftensmaden lidt sjovere på. 

 

Klar bestillingen online

Med Bone’s bliver aftensmaden næsten ikke nemmere, og dog har vi alligevel valgt at tage et skridt mere i den retning. Du kan nemlig klare alle dine bestillinger, både af bord og take away, online via vores hjemmeside.

 

Med få klik og et par hurtige indtastninger, kan du bestille bord til hele familien eller alle vennerne, så I er helt sikre på, at der er plads næste gang, I besøger vores restaurant i Hjørring.

Er du mere til take away, kan dette selvfølgeligt også klares fra din computer. Her kan du nemt vælge lige præcis den menu, drikkevarer og det tilbehør, du har lyst til.  

 

Hvis du har specielle ønsker, spørgsmål eller skal bestille bord til en større gruppe, kan du ringe til os på tlf. 88 80 80 89, hvor vi med glæde vil være behjælpelige.