Take away Bestil bord

Velkommen til
Restaurant Bone's Frederikshavn

Restaurant Bone's
Frederikshavn

Havnegade 8
9900 Frederikshavn
CVR: 37372285
Tlf.: 88 17 88 19

Åbningstider

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
kl. 11.30 - 21.30
kl. 11.30 - 21.30
kl. 11.30 - 21.30
kl. 11.30 - 21.30
kl. 11.30 - 22.00
kl. 11.30 - 22.00
kl. 16.30 - 21.30

Opstår der altid problemer, når restauranten skal vælges? Vil sønnen have bøf, datteren salat og den yngste bare pomfritter? Hos Restaurant Bone’s i Frederikshavn kan vi heldigvis sørge for det hele – og mere til.

 

Nyd vores lækre amerikansk-inspirerede mad i autentiske omgivelser eller som take away.

 

Spis billigt med Early Birdy

At spise ude er oftest kun noget de fleste gør enten i weekenderne eller ved specielle lejligheder. Det kan både være fordi, at det kan være en dyr fornøjelse, eller fordi de fleste forbinder det at spise ude, med en aften, hvor timerne bliver lange.

 

Tiden er ikke til det i hverdagen, hvor arbejdet kalder dagen efter, og derfor har vi i vores restaurant i Frederikshavn sørget for, at du ikke behøver at punge stort ud fra hverken penge- eller søvnkontoen.
Med vores Early Birdy-koncept får du nemlig 15 % rabat på din regning, hvis du spiser mellem 16.30 og 19 mandag til torsdag. Bordet skal være ledigt igen klokken 19, så der er ingen risiko for først at være hjemme ved midnatstid.

 

Spisested og take away i Frederikshavn

Når du træder ind på vores spisested i Frederikshavn, bliver du med det samme mødt af ægte amerikansk stemning. Væggene er prydet med unikke fund, restauranten er indrettet i bedste saloon-stil, og duften af saftige spareribs er ikke til at tage fejl af.

 

Vores familievenlige restaurant byder på ægte amerikansk mad og en hyggelig aften for både store og små. Hvis sulten allerede melder sig til frokosttid, så er dette heller intet problem – Bone’s Frederikshavn byder nemlig allerede velkommen fra kl. 11.30 på alle ugens dage, undtagen søndage. 

 

Vi tilbyder selvfølgeligt også take away i Frederikshavn, så du kan tage den amerikanske stemning med hjem i stuen. Vores take away menu indeholder samme spareribs, fritter, bøffer, salater og juniorretter, som du er vant til fra vores restaurant. Vi har derudover sørget for super lækre frokosttilbud til dig, som bestiller din take away inden kl. 16.

 

Klar bestillingen online

Sidder du hjemme eller på arbejde, og er mundvandet allerede begyndt at løbe, kan du nu hurtigt og nemt sørge for familiens aftensmad direkte fra din computer.

 

Vi har nemlig gjort det muligt for dig at bestille bord online via vores hjemmeside. Bare klik på linket, og vælg antal gæster og tidspunktet for jeres besøg.

Hvis du hellere vil benytte dig af vores take away, er det selvfølgelig også muligt at bestille online. Det eneste du efterfølgende skal gøre, er at afhente maden i vores restaurant på Havnegade 8 i Frederikshavn.

 

Vi glæder os til at se dig, og hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker, skal du være mere end velkommen til at ringe til os på tlf. 88 17 88 19, hvor vi med glæde vil være behjælpelige.