Take away Bestil bord

Velkommen til
Restaurant Bone's Aarhus C

Restaurant Bone's
Aarhus C

Åboulevarden 20
8000 Aarhus C
Tlf.: 86 13 27 55

Åbningstider

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
11.30 - 21.30
11.30 - 21.30
11.30 - 21.30
11.30 - 21.30
11.30 - 22.00
11.30 - 22.00
11.30 - 21.30

Spisested og take away i Aarhus

Det er weekend, og du bruger tiden i godt selskab med gode venner og sjove aktiviteter. Derudover er det også ved at være tid til at lave aftensmad, hvilket kan være besværligt, når man er flere samlet på én gang. Vi har dog en løsning på problemet, der involverer lækker BBQ mad i enten autentiske, amerikanske rammer eller i hjemlig hygge. Løsningen involverer desuden legendariske spareribs, saftige burgere, gode bøffer, lækre salater og mange andre lækre muligheder. Det er helt op til jer og jeres præferencer.

 

Hvis du ikke har gættet det endnu, er løsningen på aftensmadstjansen Bone’s Aarhus. Spisestedet i Aarhus ligger meget centralt på Åboulevarden 20, og er en del af det hyggelige miljø ved åen. Det er derfor meget nemt at komme hertil enten gående, med bus eller i bilen. Restaurant Aarhus har fokus på hyggelig samvær for familien, hvilket er synligt, så snart man træder inden for døren. Der er et legerum, hvor børnene kan lege med hinanden, eller de andre børn på restauranten, når aftensmaden er spist. Mens børnene spiser, kan de få legeposer og balloner. Far og mor kan derfor få en lille pause og lidt ekstra tid til hinanden, og måske et lækkert glas rødvin. Udsmykningen i spisestedet er også meget hyggelig, da der på væggene hænger diverse amerikanske retrofund som bl.a. vejskilte og modelfly. Disse er med til at danne rammerne for den autentiske, amerikanske stemning, der er i Bone’s.

 

Hvis I synes dette lyder som noget for jer, kan I enten bestille et bord online eller ved at ringe til os på telefon: 86 13 27 55. Det er dog altid nødvendigt, at I ringer, hvis I kommer mere end 14 personer og spiser på Bone’s Aarhus. Et selskab med så højt et antal, kan indikere, at der holdes en fødselsdag. Hvis dette er tilfældet, vil vi meget gerne vide det, så vi har mulighed for at finde flag frem til fødselsdagsbordet. Lige gyldigt, hvad anledningen måtte være, glæder vi os til at se jer til en hyggelig aften på Restaurant Bone’s i Aarhus.

 

Rabat til Early Birds

Trænger I til en tur på Bones med børnene, så benyt jer af vores Early Birdy koncept. Her får I 15% rabat på hele regningen, hvis I besøger restauranten mellem 16.30 og 19 mandag til og med torsdag (bordet skal være forladt kl. 19). Herved kan familien nå at nyde et hyggeligt aftensmåltid uden at komme for sent hjem til børnenes puttetid.

Hvis sulten allerede melder sig ved frokosttid, har vi heldigvis også frokoståbent i Bone’s Aarhus. Her kan I vælge imellem en masse lækre ting fra vores frokost menukort, som helt sikkert vil sørge for godt humør resten af dagen.  

 

Foretrækker I derimod en hyggelig aften sammen i hjemlige omgivelser, kan dette også sagtens lade sig gøre. I behøver ikke at undvære jeres BBQ mad, bare fordi I vælger at blive hjemme, da Bone’s også tilbyder take away. Take away Aarhus er super nemt og lækkert. I skal blot bestille online eller ringe og sige, hvad I kunne tænke jer, så laver vi maden klar til jer. Dog skal I selv hente maden hos os på Åboulevarden 20, Aarhus C. Take away er også meget populært efter en bytur eller lang dag med shopping i Aarhus’ gader. Er I i tvivl om det mindste, så tøv ikke med at kontakte os på tlf.: 86 13 27 55, så skal vi gøre, hvad vi kan for at hjælpe. Her på hjemmesiden kan I derudover se åbningstider, bestille take away eller et bord samt se adressen og rutevejledning i form af et kort. Yderligere kan I naturligvis se hele menuen.


Vi glæder os til at se jer på Restaurant Bone’s i Aarhus C.