Take away Bestil bord
I restauranten

HURRA!! Spis spareribs for KUN 89,- i hele august!

'RIB 'RIB HURRA – vi fejrer fødselsdag i august

I 1990 slog den første Bone's Restaurant dørene op i Herning. Siden da er vi blevet et af danskernes foretrukne spisesteder med flere end 25 restauranter fordelt i hele Danmark og Grønland.
I 30 år har vi sat rammerne til jeres hyggeligste stunder med ægte amerikansk BBQ på tallerkenen, en stor frisk salatbar, lækker softice, legerum og balloner til de mindste, samt tid til ro og afslapning til de lidt ældre. Vi har nydt alle jeres besøg.

Spareribs-priser som i 90'erne
Vi fejrer fødselsdag i hele august måned + frem t.o.m. mandag d. 7. september (vores fødselsdag) med vanvittige priser på spareribs – nemlig som de var i 90'erne, hvor vi åbnede.

Derfor kan du få:

Fra kl. 16
Bone's Original Spareribs / 330g
Normalpris 179,- KUN 89,-

Til kl. 16 (frokost)
Bone's Original Spareribs / 250g
Normalpris 99,- KUN 79,-

Selvfølgelig serveret med dit valg af 'all you can eat' kartoffel + dip/mayo ved bordet.


VIND en middag for 10 personer på Bone's med ALT betalt

Ingen fødselsdag uden konkurrence. Og hvad kunne være hyggeligere end en fødselsdagsfest med 10 af sine bedste venner? I august måned poster vi løbende en fødselsdags-konkurrence på Facebook. Du skal blot gætte med i kommentarfeltet, så er du med i lodtrækningen om den lækre præmie. Vinder du, bestemmer du selv hvem der skal med – og på hvilken restaurant du vil spise. Så skynd dig ind på vores Facebook-side og deltag.

_____
Fødselsdags-tilbuddet kan ikke kombineres med øvrige rabatter og tilbud. Spiser du med Early Birdy-rabat, giver vi 15% rabat på hele regningen – dog ikke dine spareribs.