Take away Bestil bord

Aktuelt på Bone's

Filtrér nyheder
Kampagne

Bliv klar til kampen med Bone's

Den næste måneds tid kan vi ikke komme uden om, at der står der fodbold på programmet, og nu hvor Danmark spiller med, bliver der ekstra sjovt at følge kampene. Fodbold og Bone's har det tilfælles, at omdejningspunktet er gode ben. Derfor står vi under hele slutrunden klar i take away med 3 boxe fyldt med lækre og møre spareribs samt iskolde sodavand og spicy popcorn.

Læs mere her
I restauranten

Gratis salat til din hovedret

Læs mere her
Nyt om Bone's

Bone's bliver hovedsponsor for National Ligaen

Amerika er en del af Bone’s DNA - og det bliver ikke meget mere amerikansk end amerikansk fodbold. Netop derfor er Bone’s nu officielt ny hovedsponsor for National Ligaen. Den bedste, danske række inden for den populære sport.

Læs mere her
I restauranten

Lækker frokost for KUN 99,-

Vi har udvidet frokostmenukortet og sænket prisen på en række af vores populære frokostretter, så vores American BBQ Lunch nu består af syv forskellige retter til KUN 99,- inkl. valgfri kartoffel.

Læs mere her
Nyt om Bone's

Bone’s vinder prisen som årets bedste børnevenlige spisested

I weekenden blev 43.898 stemmer er talt op, og vinderne af Børn i byen Prisen 2017 blev fundet. Glade børn og voksne var samlet til prisoverrækkelsesfesten på Arbejdermuseet i København, og glade gik Bone’s derfra som vindere af prisen Årets Bedste Børnevenlige Spisested.

Læs mere her